Cateringfolder 2024

Cateringfolder_Smikkelbar_2024_Pompessmikkelbar

Pompe’s Smikkelbar heeft inmiddels een grote reputatie opgebouwd met onze catering.
Uw feest is geen feest als Pompe’s  Smikkelbar niet langs is geweest!

Luxe en vers

Bij ontvangst van Uw gasten kunt U een prachtige schaal met luxe verse huisgemaakte stokbroodhapjes presenteren Deze bestaat uit stokbroodjes met paling, haring en zalm. Rauwe ham met meloen,carpaccio, franse kaas en aangevuld met verse gevulde eitjes.

Bittergarnituur met keuze uit 11 snacks

Tijdens het feestje kunnen wij voor U een superdeluxe schaal met bittergarnituur verzorgen, Deze bestaan uit liefst 11 snacks, waaronder de huisgemaakte bami, nasi lihan en bitterbal. Verder zitten er mini fricandel, vlammetjes, kipnuggets op en maken we hem compleet met 4 soorten souflessen!

Salades & huisgemaakte gerechten

Voor de grotere feestjes kunnen wij ook heerlijke salades verzorgen, wij hebben de keuze uit huzaren, russisch ei en zalmsalades.

Het feest is helemaal compleet als u laat in de avond of tijdens etenstijd nog huisgemaakte kipsate met stokbroden en kruidenboter serveert.

Tevens verzorgt Pompe’s Smikkelbar de gehele barbecue voor u.
Deze pakketten bestaan uit vlees, diverse salades, diverse sauzen en rauwkost salades. De barbecue pakketten kunnen wij vanaf 6 personen voor U verzorgen.

Kom gerust eens langs voor meer informatie, wij maken uw feest op maat.


Let op bij het bestellen dat U dit minimaal 3 dagen van te voren doet, omdat alles huisgemaakt en dagvers is. Voor vragen ook hier omtrent kunt u ons ook altijd bellen, 0252 5152 76


Bittergarnituur